Workshops Volwassenen

Wat zijn de mogelijkheden?

Speciaal voor de sensitieve mensen deze krachtige workshop dag. Ontwikkel zowel jou sensitiviteit/intuitie als jouw daadkracht. Als gevoelig/ intuïtief mens zorg je graag voor anderen, dieren, de aarde. Daarin schuilt jouw grootste kracht maar ook jouw grootste valkuil. Je laat je snel beïnvloeden door anderen. Dankzij mijn kudde heb ik geleerd om trouw te zijn aan mijn intuïtie en mijn daadkracht in te zetten als het gaat over mijn waarheid. 
 
Gebalanceerd leiderschap leert jou op een ervaringsgerichte manier om trouw te blijven aan jouw waarheid. Dit zorgt voor een innerlijke rust en levensvreugde.

Wanneer:
Zaterdag 3 oktober van 09u30 tot 16u30.

Wat komt aan bod:
* je verbinden met je voelen, denken en doen
* ademhaling bewust inzetten
* overzicht behouden en focus
* vertragen
* intuïtie aanscherpen en inzetten voor het geheel
* daadkracht inzetten
 
Praktisch:
We oefenen dit samen met een geweldige kudde paarden. Elk met hun eigen talent. Waar ze allemaal over beschikken is dat ze het belang van de kudde/ het geheel voorop stellen.
 
Geen ervaring met paarden vereist!
 
Toeschouwer: 35€
Deelnemer: 95€ (Als deelnemer neem je actief deel aan de oefeningen met paard en krijg je heldere inzichten in jouw leiderschapskwaliteiten)
 
Meebrengen: aangepaste buitenkledij, laarzen, lunch en water, reservekledij
Inschrijven en meer info: ruth@equispirit.be
Bring a friend ❤

DEZE WORKSHOP GAAT DOOR IN DE GEZONDE BUITENLUCHT.
The path of the Priestess/ Najaarstraject
Connecting with your dark & light side
With the power of the horse
 
Voor die vrouw die voelt en ziet en er meer duidelijkheid in wil.
Voor die vrouw die haar sensitiviteit en daadkracht in balans wil brengen en/of verder ontwikkelen.
Voor die vrouw die weet wat er nodig is voor het grotere geheel en dit talent verder wil ontwikkelen om het dan in te zetten.
Voor die vrouw die voelt dat ze haar pad moet laten kruisen met paarden.
Voor die vrouw die wil handelen vanuit haar intuïtie en de flow.
Voor die vrouw die in haar leiderschap wil gaan staan. En misschien heel verrast zal zijn dat leiderschap niets met dominantie te maken heeft.
 
Door geregeld samen te komen met een vaste groep vrouwen creëren we een diepe intense band met elkaar en de kudde. Door dit samenzijn en even uit de ratrace te gaan wordt onze connectie met de natuurlijke flow van het leven en de natuur Her en Ver-Innerd. Deze dagen geven we ons over aan het ritme van de natuur. We leren stap voor stap om ons in te tunen op ons gevoel. We scherpen onze intuïtie door ons steeds af te stemmen op de flow.
 
Wat komt er aan bod deze dagen:
– verbinden met uw lichaam
– verbinden met uw voelen
– verbinden met uw gedachten
– blokkades opsporen
– werken rond angsten en die inzetten als kracht
– luisteren naar je intuïtie
– energie leren voelen
– healing
– bewust ademen
– overgave leren toelaten en controle loslaten
– duidelijke spiegels oa: grenzen aangeven, disconnecktie, verbinding, gedachten, kritische stem,…
– werken rond triggers (je krijgt duidelijke spiegels van de ganse omgeving)
– transformeer in sneltempo

We starten het traject met duidelijk begeleide oefeningen om stilaan meer en meer over te gaan naar het volgen van de FLOW en te handelen vanuit de EIGEN intuïtie.

Najaarstraject:
We komen volgende weekends samen: 19 & 20 september,  30 & 31 oktober, 14 & 15 november, 5 & 6 december.
Telkens van 09u30 tot 16u30.

Kostprijs:
1212€ (lunch kan aangevraagd worden voor een kleine meerprijs). 
Je bent definitief ingeschreven na het betalen van het ganse bedrag op volgend rekeningnummer:  ING Bank: BE 92 3632 0150 6123

Voetnoot: dit traject is een intensief traject naar binnen in jezelf. Er gaan momenten zijn dat het je uiterste moed gaat vragen. Net dat maakt de reis zo mooi. En hetgeen je daarna vindt zo kostbaar. 

Inschrijven: ruth@equispirit.be

 
 
Voel jij ook de roep vanuit je hart om jouw eigen plek te starten? Waar je samen met jouw kudde paarden kinderen kan begeleiden in hun persoonlijkheidsontwikkeling. Een plek waar het veilig en vrij is. Een plek waar je leert om de tekens van het leven te lezen om optimaal te groeien. Waar je wordt uitgenodigd om je volle kracht in sneltempo te ontwikkelen. Waar de flow en authenticiteit de rode draad is door alles.
 
Tijdens een groeitraject geef ik je de tools mee die ik na 12 jaar ervaring heb opgebouwd. Zodat jij kan schitteren in jouw plek. Je leert energie, lichaamstaal en je eigen intuïtie in te zetten voor je eigen succes. Dit groeitraject neemt je mee in een bewustzijnsspurt en geeft je net dat duwtje in de rug om het pad van jouw hart te volgen.
 
Dit najaar start ik met mijn volgende groep.
Bij interesse stuur mij een mailtje: ruth@equispirit.be
 
(meer info volgt.)

Dit is een zeer diepgaand en sneltransformerend traject. Waarbij we diep in onze overtuigingen kruipen. We voelen of ze ons nog dienen. Leren ze aanvaarden en er zelfs dankbaar voor te zijn. Dit intense loslaatproces zorgt voor snelle transformatie

Je angsten transformeren naar liefde is 1 van de mooiste zaken die je jezelf kan geven.

Voor we aan dit traject kunnen beginnen is het noodzakelijk dat je je eigen lichaam en energie kan voelen. Daarom deel ik gratis mijn 3 stappenplan (in 4 filmpjes) via het youtube kanaal van Equi Spirit.

Vind je het moeilijk om deze stappen zelf te zetten of heb je hulp nodig? Neem gerust contact op.

Moest je nadien zin hebben om de diepte van jou geest te verkennen zodat ook daar liefde kan stromen.

Neem dan contact op: ruth@equispirit.be

Wauw. Zo veel verbondenheid gevoeld in zo'n korte tijdsspanne! Allemaal dames met zulke spirituele talenten en gaven. Zo veel emoties en indrukken om te delen met elkaar. Onze spirituele gids Ruth en haar wonderkudde...wauw....nooit gedacht dat dit weekend zo intens zou zijn. Ik heb enorm veel geleerd en veel spiegels gekregen waar ik mee aan de slag kan gaan.
Sophie
deelneemster
De workshop die ik volgde bij Equi Spirit was een ware verademing. Beladen onder de stress toegekomen en veel lichter na de 2-daagse. Door de talenten die Ruth bezit heb ik nieuwe inzichten opgedaan, geleerd hoe je met angst kan omgaan en er sterker door worden. Ik voelde mijn energie terug stromen. Deze workshop is niet vergelijkbaar met vele anderen, de belangrijkst factor is het talent van Ruth en haar begeleiding. Nu 2 weken later voel ik nog steeds de voordelen ervan en ben ik mij bewuster van mijzelf en de wereld rondom mij. Ik kan niet wachten tot er een vervolg komt. Dit is een aanrader voor iedereen.
Mia
Deelneemster