Workshops Volwassenen

Wat zijn de mogelijkheden?

The path of the Priestess/ Najaarstraject
Connecting with your dark & light side
With the power of the horse
 
Voor die vrouw die voelt en ziet en er meer duidelijkheid in wil.
Voor die vrouw die haar sensitiviteit en daadkracht in balans wil brengen en/of verder ontwikkelen.
Voor die vrouw die weet wat er nodig is voor het grotere geheel en dit talent verder wil ontwikkelen om het dan in te zetten.
Voor die vrouw die voelt dat ze haar pad moet laten kruisen met paarden.
Voor die vrouw die wil handelen vanuit haar intuïtie en de flow.
Voor die vrouw die in haar leiderschap wil gaan staan. En misschien heel verrast zal zijn dat leiderschap niets met dominantie te maken heeft.
 
Door geregeld samen te komen met een vaste groep vrouwen creëren we een diepe intense band met elkaar en de kudde. Door dit samenzijn en even uit de ratrace te gaan wordt onze connectie met de natuurlijke flow van het leven en de natuur Her en Ver-Innerd. Deze dagen geven we ons over aan het ritme van de natuur. We leren stap voor stap om ons in te tunen op ons gevoel. We scherpen onze intuïtie door ons steeds af te stemmen op de flow.
 
Wat komt er aan bod deze dagen:
– verbinden met uw lichaam

– verbinden met uw voelen
– verbinden met uw gedachten
– blokkades opsporen
– werken rond angsten en die inzetten als kracht
– luisteren naar je intuïtie
– energie leren voelen
– healing
– bewust ademen
– overgave leren toelaten en controle loslaten
– duidelijke spiegels oa: grenzen aangeven, disconnecktie, verbinding, gedachten, kritische stem,…
– werken rond triggers (je krijgt duidelijke spiegels van de ganse omgeving)
– transformeer in sneltempo

We starten het traject met duidelijk begeleide oefeningen om stilaan meer en meer over te gaan naar het volgen van de FLOW en te handelen vanuit de EIGEN intuïtie.

Najaarstraject:
We komen volgende weekends samen: 19 & 20 september,  30 & 31 oktober, 14 & 15 november, 5 & 6 december.
Telkens van 09u30 tot 16u30.

Kostprijs:
1212€ (lunch kan aangevraagd worden voor een kleine meerprijs). 
Je bent definitief ingeschreven na het betalen van het ganse bedrag op volgend rekeningnummer:  ING Bank: BE 92 3632 0150 6123

Voetnoot: dit traject is een intensief traject naar binnen in jezelf. Er gaan momenten zijn dat het je uiterste moed gaat vragen. Net dat maakt de reis zo mooi. En hetgeen je daarna vindt zo kostbaar. 

Inschrijven: ruth@equispirit.be

Word Horse Intuitive Coach. 
Start jouw eigen plek, leef je intuitie & deel je talent.

Droom jij van een eigen plek? Een plek zoals Equi Spirit?
Tijdens een groeitraject kom je terecht in een kleine groep gelijkgestemden met dezelfde droom. Jullie draaien mee in een reeks kinderkampen en worden gedurende deze periode persoonlijk begeleid door Ruth. Dit traject geeft jou een stevige basis mee die je nodig hebt om een eigen plek te starten. En een duwtje in de rug…

Kind & paard als spiegel
Paarden en kinderen zijn geweldig in spiegelen. Ze nodigen je uit om je volle kracht en intuïtie in sneltempo te ontwikkelen. Door mee te draaien met kinderkampen kom je terecht in een gigantische bewustzijnspurt.

Word zelf paardencoach
Ruth D’haese geeft jou de tools mee die ze na 12 jaar ervaring heeft opgebouwd.  Je werkt met paarden vanuit verbinding en je leert om energie, lichaamstaal en intuïtie in te zetten voor je eigen succes

Equi Spirit Coach Certification
Na een groeitraject ontvang je een Equi Spirit Coach Certification, waarmee je als paardencoach aan de slag kan. Ook nadien blijven we in verbinding zodat je een basis hebt om op terug te vallen.

Wat komt aan bod:

* je draait mee met kinderkampen tijdens de vakanties.
* je wordt door Ruth persoonlijk begeleidt
* Je ontwikkelt je intuïtie
* je ontdekt je valkuilen
* je ontdekt je talent
* je leert je talent in te zetten
* je leert anderen in hun talent te zetten
* je leert hoeder of hoedster te zijn van jouw plek
* je komt terecht in een bewustzijnsspurtje
* je leert op een andere manier met paarden werken
* je leert de kracht van energie, intuïtie & lichaamstaal 
* je leert jezelf veel beter kennen 😉
* na een traject is er steeds de optie om blijvende ondersteuning aan te vragen.
 
De dames van het eerste groeitraject zijn na 1 maand intensieve opleiding begonnen met hun eigen plek… <3

Dit najaar start ik met mijn volgende groep.
Bij interesse stuur mij een mailtje: ruth@equispirit.be.

Dit is een zeer diepgaand en sneltransformerend traject waarbij we diep in onze overtuigingen kruipen. We voelen of ze ons nog dienen, leren ze aanvaarden en er zelfs dankbaar voor te zijn. Dit intense loslaatproces zorgt voor een snelle transformatie.

Je angsten transformeren naar liefde is één van de mooiste zaken die je jezelf kan geven.

Voor we aan dit traject kunnen beginnen is het noodzakelijk dat je je eigen lichaam en energie kan voelen. Daarom deel ik gratis mijn 3 stappenplan: rust en levensvreugde (in 4 filmpjes) via het youtubekanaal van Equi Spirit:

https://www.youtube.com/watch?v=XjDh91gDekw&list=PLVbR-2kctoILvLirj-wuDo4yFBNUjA4pY

Wat komt er aan bod:

  • Je leert je eigen rust ontdekken (dit kan via de youtube filmpjes (gratis) ,  zoom, of  prive sessies (betalend))
  • Vanuit de basis rust leren we beperkende overtuigingen opsporen en ze transformeren

Dit levensveranderende traject is uniek in zijn soort. Daar we elk traject persoonlijk maken door het aan te passen aan wat past en werkt voor jou.

Voel je een verlangen naar rust en meer zelfliefde? Stuur mij dan een mailtje en we werken een programma op maat uit.

ruth@equispirit.be

❥ Wat: Twee dagen dompelen we ons onder in het transformeren van wantrouwen naar vertrouwen, van slachtofferschap naar assertiviteit en kwetsbaarheid. We duiken diep in de kracht van ons hart zodat we de weg vrijmaken voor onze ziel om zich volledig te manifesteren. Samen met de kudde paarden ontdekken we The Power Of The Heart.
 
❥ Hoe: We kijken welk thema naar de oppervlakte komt. Welk stukje van jou wil graag gezien worden? Verlang je naar meer inzichten rond een bepaalde situatie/persoon? Val je steeds in hetzelfde patroon? Ben je een beetje de weg kwijtgeraakt? Heb je een vraag waar je meer duidelijkheid in wilt? Als jouw persoonlijk thema helder is, vermengen we ons tussen de kudde en kijken we naar de spiegel die zij jou heel duidelijk zullen geven… Met dit antwoord gaan we verder aan de slag, zodat jij dit stukje in jouw hart kan omarmen en transformeren naar liefde en vertrouwen. Ben je klaar om de kracht van jouw hart te gaan leven?
 
❥ Wanneer: Maandag 30/11 en dinsdag 01/12, 9u30 tot 16u30.
 
❥ Inschrijven: ruth@equispirit.be
 
❥ Prijs: €200 p.p voor de tweedaagse
 
❥ CORONA: deze tweedaagse gaat door in de gezonde buitenlucht, in een kleine groep. Gelieve eigen drank & voedsel mee te brengen

Deze loslaatdag staat volledig in het teken van het loslaten van 2020 en het verwelkomen van 2021. Zowel mentaal, fysiek als energetisch. Via water en vuur rituelen laten we alles los van het afgelopen jaar om zo ruimte te maken voor het nieuwe. Met de energie van Kerstmis, de geboorte van het licht, zetten we heldere en duidelijke intenties voor het nieuwe jaar.

Maandag 21/12/2020. Deze dag luidt de intrede van een nieuw tijdperk. Het zou mooi zijn moesten we met velen zijn om dit te bekrachtigen…

☾ Wanneer: maandag 21 december van 9u30 tot 16u30.

☾ Prijs: € 75 p.p

☾ Inschrijven: ruth@equispirit.be

☾ Coronamaatregelen: deze loslaatdag gaat door in de gezonde buitenlucht, in een kleine groep. Gelieve eigen drank & voedsel mee te brengen.

Beleef de magie van buiten zijn met dieren. Kom genieten van elkaar en de natuur. Versterk de connectie in je gezin. Tijdens de tweede week van de kerstvakantie kan je een voor of namiddag inboeken samen met je gezin. We verzorgen samen de paarden en doen een leuke activiteit met de paarden om nog meer verbinding en fun te ervaren.

Wil jij graag met jouw bubbel zo’n sessie beleven? Stuur gerust een mailtje voor meer info: ruth@equispirit.be.

Data op aanvraag.

Wauw. Zo veel verbondenheid gevoeld in zo'n korte tijdsspanne! Allemaal dames met zulke spirituele talenten en gaven. Zo veel emoties en indrukken om te delen met elkaar. Onze spirituele gids Ruth en haar wonderkudde...wauw....nooit gedacht dat dit weekend zo intens zou zijn. Ik heb enorm veel geleerd en veel spiegels gekregen waar ik mee aan de slag kan gaan.
Sophie
deelneemster
De workshop die ik volgde bij Equi Spirit was een ware verademing. Beladen onder de stress toegekomen en veel lichter na de 2-daagse. Door de talenten die Ruth bezit heb ik nieuwe inzichten opgedaan, geleerd hoe je met angst kan omgaan en er sterker door worden. Ik voelde mijn energie terug stromen. Deze workshop is niet vergelijkbaar met vele anderen, de belangrijkst factor is het talent van Ruth en haar begeleiding. Nu 2 weken later voel ik nog steeds de voordelen ervan en ben ik mij bewuster van mijzelf en de wereld rondom mij. Ik kan niet wachten tot er een vervolg komt. Dit is een aanrader voor iedereen.
Mia
Deelneemster