Wat zijn de mogelijkheden ?

Groepsactiviteiten

Tweedaagse met overnachting: speciaal voor vrouwen

Zaterdag 25 april 9u tot zondag 26 april 17u

Deze tweedaagse staan we samen in voor de zorg van de dieren en vrouwen.

Tweedaagse met overnachting voor vrouwen: leer verbinden en voelen. Voor al die vrouwen die diep van binnen weten dat wij de makers zijn van onze wereld. Voor die vrouwen die voelen en dit voelen willen gaan inzetten als hun kracht. Voor diegenen die bewust Zijn hoog in het vaandel dragen. Voor die vrouwen die klaar zijn om in hun leiderschap te gaan staan en dit verder uit te dragen. Deze dagen duiken we diep in de wijsheid van ons lichaam om op schattenjacht te gaan. We ervaren ruimte en grenzen. Hoe ziet en voelt die extra gevoeligheid, dat geconnecteerd zijn? Hoe doen we dat zacht en tegelijk ook stevig en krachtig staan? Hoe kunnen we de verbinding met onszelf levend houden? Wat willen onze emoties ons vertellen en welke gedachte is er aan gekoppeld. Hoe leren we in groep af te stemmen op wat het moment van ons vraagt? We doen dit samen met een kudde paarden die ongelooflijk veel zin hebben om ons te begeleiden in het afstemmen op de flow van het leven, ons natuurlijk ritme en om vanuit dat ritme te handelen. Ons telkens terug brengen in dat NU.

Twee dagen samen leven met een kudde paarden met verwondering voor wat de dag en de kudde ons aanbied. Waarbij er geen vast programma is en we meegaan met datgene wat het moment van ons vraagt. We eten en slapen samen in groep. 

Mee brengen: matras en slaapzak, hoofdkussen, slaapgerief en toiletgerief, kledij en schoeisel aangepast aan het weer, die vuil en nat mag worden

Er zal een buitendouche voorzien zijn, lekker in de natuur. Gelieve biologische shampoo en zeep mee te brengen aub.

Je bent ingeschreven na betaling op het volgende rekening nummer:

BE 74 0682 4962 7507 met als mededeling feel & heal plus datum

Prijs
€333

Samen op schattenjacht ♥
Heb jij last van angsten? Beelden die jou meenemen in een verhaal dat zich niet echt afspeelt. Belemmerd de angst jou soms om echt stappen te zetten?
Dit weekend onderzoeken we samen wat angst met ons doet en welk verlangen er schuilt onder die angst. Zo ervaren we dat angst een uitnodiging is om onze dromen te leven. De schat verborgen onder de angst. Hoe we angst kunnen inzetten als een kracht, een raadgever.
Met de energie van de volle maan als ondersteuning.

Zeer boeiend voor Hooggevoelige mensen eveneens Adhd, Ass, Add,….

3 halve dagen voor volwassenen (geen ervaring met paarden vereist!)

Vergroot je zelfvertrouwen,levensgeluk en ervaar de magie van het leven. Ondersteund door een kudde paarden en het leven zelf.

Deel 1: zaterdag van 9.30 tot 16.30u
Lichaamsbewustzijn, intuitief lichaamswerk, kracht van gedachten, verlangens.
Deel 2: zondag van 9.30u tot 12.30u
Ruimte, grenzen en de kracht van de ademhaling

Kostprijs: 250€ water, thee en lekker tussendoortje, warme soep inbegrepen
max 4 deelnemers; lunch zelf mee te brengen

Zaterdag 11 januari van 9.30u tot 16.30u                                                                                                                                                                 Zondag 12 januari van 9.30u tot 12.30u

Je bent ingeschreven na betaling van het gevraagde bedrag op het volgende rekening nummer:
BE 74 0682 4962 7507 met als mededeling angst als voedingsbodem + datum

We doen oefeningen zowel met als zonder paard.

Paarden leren ons om mee te gaan met het moment daarom kan het programma iets afwijken indien dit het gene is wat nodig is.

Voor meer info en inschrijvingen: ruth@equispirit.be
Bring a friend ♥

Meebrengen: aangepaste warme kledij, eventueel een dekentje, laarzen, extra kledij

Prijs
€250
Samen met een kudde paarden de diepte van jou lichaam induiken om datgene wat mag afsterven los te laten zodat er ruimte komt voor het nieuwe.

Zaterdag 8 februari of zaterdag 23 mei telkens van 9.30u tot 16.30u

De kudde en ik staan u bij om de pijntjes, die u belemmeren u met uzelf te verbinden, samen te transformeren. Zodat de verbinding met jou voedingsbodem steeds sterker en inniger wordt.

Vanuit eigen ervaring weet ik dat veel verslavingen en dwanggedachten volgen, komen vanuit een gemis aan verbinding. Verbinding met onszelf en met de aarde. Hoe meer pijn we transformeren naar kracht hoe meer je die verbinding gaat voelen en ervaren. Pijntjes, verslavingen en dwanggedachten verdwijnen zonder inspanning naar de achtergrond. Waarbij je heel duidelijk voelt dat dat bepaalt middel of die bepaalde gedachte jou niet meer dient. Je ervaart de vrijheid om te kiezen je aandacht te richten op datgene dat jou wel voed. 

Het enige wat dit van jou vraagt is een bereidheid om naar de pijn te kijken en je er mee te verbinden, zonder oordeel. Vanuit een onderzoekende houding leer je om observator te worden zodat het kan transformeren naar kracht.

In de voormiddag leren we om verbinding te maken met onszelf met het paard als spiegel. Dit proces spiegelt hoe we ons met onszelf verbinden.

In de namiddag gaan we hier dieper op in en zoeken verder naar datgene dat jou verhinderd om de verbinding te voelen. We gaan op stap met het paard om samen verbinding dieper te beleven.

Je bent ingeschreven na betaling van het gevraagde bedrag op het volgende rekening nummer:

BE 74 0682 4962 7507 met als mededeling Her Inner plus datum

Max 4 personen

Thee, water, soep, en tussendoortjes inbegrepen
 
Meebrengen: aangepaste kledij aan het buitenweer, laarzen, extra kledij, dekentje
 
Gelieve bij inschrijving de gewenste dag door te geven aub.
Prijs
€150

Zaterdag  21 december van 9 tot 16u.

Voor moeders en jonge dochters (onder de 15 jaar)

Wil jij graag is een dag doorbrengen met jou dochter? Een beetje quality time en jullie band versterken door samen zorg te dragen en leuke dingen te doen met de paarden. Waarbij jullie dochters hun talenten mogen delen met hun mama’s. Maw zij leiden die dag (uiteraard moet het ook goed voelen voor jullie ;-))
Wat doen we zoal die dag? We mesten samen de stallen. We borstelen en verzorgen de paarden. We leren rondstappen met een paard en misschien gaan we ook wel op een rug. We doen samen leuke spelletjes, meditatie,….. Geen vast programma. Just follow the flow. 
Meebrengen: aangepaste buitenkledij, laarzen, tok of fietshelm, lunch
 
Prijs
€88

Een natuurlijke en effectieve leider beschikt over verschillende talenten om zijn kudde ‘mee’ te krijgen. Je verbinden: met je Zelf en de andere, je intentie duidelijk zetten, met aandacht voor je ademhaling, het overzicht houden en tegelijk een zekere focus, jou vuur/dominantie inzetten als kracht, bijstellen, vertragen,….

Deze workshop gaan we samen op avontuur om de natuurlijke leider in jou geboren te laten worden.

Dit wordt een zeer actieve workshop waarbij we veel uittesten met verschillende paarden. Heerlijk om u warm te houden… hihi..

Wanneer: Zaterdag 21 maart of zaterdag 6 juni van 9.30u tot 16.30u
Geen ervaring met paarden vereist!

Kostprijs: 150€

Max 4 personen
Water, thee inbegrepen.

Meebrengen: aangepaste buitenkledij, laarzen, lunch, reservekledij

Inschrijven

De voelende vrouw in haar kracht

The path of the Priestess

Connecting with your dark & light side

With the power of the horse

We komen van Januari tot Juni 1 zondag per maand samen. Plus een weekend in augustus.

Voor die vrouw die voelt en ziet en er meer duidelijkheid in wil.
Voor die vrouw die weet wat er nodig is voor het grotere geheel en dit talent verder wil ontwikkelen om het dan in te zetten.

Voor die vrouw die voelt dat ze haar pad moet laten kruisen met paarden.

Voor die vrouw die wil handelen vanuit haar intuïtie en de flow.

Voor die vrouw die in haar leiderschap wil gaan staan. En misschien heel verrast zal zijn dat leiderschap niets met dominantie te maken heeft.

Door geregeld samen te komen met een vaste groep vrouwen creëren we een diepe intense band met elkaar en de kudde. Door dit samenzijn en even uit de ratrace te gaan wordt onze connectie met de natuurlijke flow van het leven en de natuur Her en Ver-Innerd.

Deze dagen geven we ons over aan het ritme van de natuur. We leren stap voor stap om ons in te tunen op ons gevoel. We scherpen onze intuïtie door ons steeds af te stemmen op de flow.

Wat komt er aan bod deze dagen:

Verbinding / Voeding, aarden, zorg dragen, rust / Intentie / Ademhaling / Vuurkracht / Angsten / Healing

Overzicht en Focus / Verzorging van de kudde / Intuïtief lichaamswerk

Voorjaarstraject:                                                                                                                                                                                   

Kostprijs: 1008€ dat je in 3 schijven mag betalen. Bij betaling van het ganse bedrag ineens krijg je een korting en betaal je nog 960€.

Bij betaling in schijven. Betaal je de eerste schijf van 350€ voor de start en dit maakt je inschrijving definitief. De tweede schijf van 350€ betaal je in de lente en de derde schijf 308€ net voor de zomervakantie.

Je bent definitief ingeschreven na het betalen van het ganse bedrag of de eerste schijf van 350€ op volgend rekeningnummer: Belfius Bank: BE 74 0682 4962 7507 met als mededeling 8 maandentraject.

We komen volgende dagen samen: zondag 26 januari, zondag 23 februari, zondag 8 maart, zondag 5 april, zondag 17 mei, zondag 14 juni.

Het weekend gaat door met de volle maan kracht van 15 & 16 augustus. Hierover volgt nog een mail.

Meebrengen: voldoende kledij die nat en vuil mag worden, reservekledij, laarzen.

Inbegrepen: thee, water, koffie, gezonde tussendoortjes, lunch

Najaarstraject:

We komen volgende weekends samen: 19 & 20 september, vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober, 14 & 15 november, 5 & 6 december. Telkens met overnachting.

Kostprijs: 1212€ 

Je bent definitief ingeschreven na het betalen van het ganse bedrag op volgend rekeningnummer: Belfius Bank: BE 74 0682 4962 7507 met als mededeling 8 maandentraject najaar.

Inschrijven: ruth@equispirit.be

Het grootste deel van onze communicatie gebeurt met ons lichaam. Toch wordt hier het minste aandacht aan besteed.
Meer bewustzijn rond lichaamstaal maakt communiceren een stuk makkelijker en ontspannender. Je straalt meer zelfvertrouwen uit.
Paarden werken uitsluitend met lichaamstaal en energie.
Deze namiddag neemt Elina jullie mee in een ervaring rond paardentaal en lichaamstaal.
Je hebt geen ervaring met paarden nodig.
Kostprijs: 60€
Max 6 personen
Thee en een tussendoortje is inbegrepenen. 

Inschrijven: ruth@equispirit.be

Wauw. Zo veel verbondenheid gevoeld in zo'n korte tijdsspanne! Allemaal dames met zulke spirituele talenten en gaven. Zo veel emoties en indrukken om te delen met elkaar. Onze spirituele gids Ruth en haar wonderkudde...wauw....nooit gedacht dat dit weekend zo intens zou zijn. Ik heb enorm veel geleerd en veel spiegels gekregen waar ik mee aan de slag kan gaan.
Sophie
deelneemster
De workshop die ik volgde bij Equi Spirit was een ware verademing. Beladen onder de stress toegekomen en veel lichter na de 2-daagse. Door de talenten die Ruth bezit heb ik nieuwe inzichten opgedaan, geleerd hoe je met angst kan omgaan en er sterker door worden. Ik voelde mijn energie terug stromen. Deze workshop is niet vergelijkbaar met vele anderen, de belangrijkst factor is het talent van Ruth en haar begeleiding. Nu 2 weken later voel ik nog steeds de voordelen ervan en ben ik mij bewuster van mijzelf en de wereld rondom mij. Ik kan niet wachten tot er een vervolg komt. Dit is een aanrader voor iedereen.
Mia
Deelneemster