Workshops Volwassenen

Wat zijn de mogelijkheden?

Een natuurlijke en effectieve leider beschikt over verschillende talenten om zijn kudde ‘mee’ te krijgen. Je verbinden: met je Zelf en de andere, je intentie duidelijk zetten, met aandacht voor je ademhaling, het overzicht houden en tegelijk een zekere focus, jou vuur/dominantie inzetten als kracht, bijstellen, vertragen,…. Deze workshop gaan we samen op avontuur om de natuurlijke leider in jou geboren te laten worden.

Als gevoelig en intuïtief mens zorg je graag voor anderen, voor dieren en de aarde. Daarin schuilt jouw grootste kracht maar ook jouw grootste valkuil. Je laat je misschien snel beïnvloeden door anderen.Dankzij mijn kudde heb ik geleerd om trouw te zijn aan mijn intuïtie en om mijn daadkracht in te zetten als het gaat over mijn welbevinden en mijn waarheid.

Deze workshop leert jou op een ervaringsgerichtemanier trouw te blijven aan jouw waarheid. Dit zorgt voor innerlijkerust en levensvreugde.

Geen ervaring met paarde vereist.

Wat komt aan bod?

  • Je verbinden met jeZelf en de ander.
  • Gedachtekracht.
  • Ademhaling bewust inzetten
  • Overzicht behouden en focus
  • Vertragen
  • Intuïtie aanscherpen en inzetten voor geheel
  • Daadkracht inzetten

Wanneer:  Zaterdag 6 juni van 9u30 tot 16u30.

Aantal: 4 personen

! Bring a friend en krijg 10%  korting.
 
Prijs:
€ 150
 
 
Speciaal voor al die mensen die een diepe connectie voelen met de aarde en al haar bewoners. En in het bijzonder ‘Paarden’ 😉
Wat een boeiende, intense tijden. Er veranderd zo veel, zo snel. Het is emotioneel een wilde rit. En wij voelen al deze veranderingen extra hard. Hier bij Equi Spirit voelen wij heel sterk de nood aan een plek waar je even gewoon alles van je af kan laten vallen. Even gewoon en normaal kunnen doen….. buiten, in de natuur….
 
We komen samen om te genieten van de natuur, de dieren en de kudde paarden. We dragen samen zorg voor de kudde en leren ze kennen. We leren er mee omgaan, onze en hun energie voelen, lichaamstaal. Je leert om goed bij jezelf te blijven zodat je minder overprikkeld raakt door de intense veranderingen in de buitenwereld.
Rust, ruimte, veiligheid, flow en genieten komen zeker aan bod 😉
 
Wanneer:
Zaterdag 13 juni van 9 tot 12.30u
Zaterdag 20 juni van 9 tot 12.30u
Zaterdag 27 juni van 9 tot 12.30u
 
Kostprijs: 55 euro p.p. per keer
Max 8 personen
 
Inschrijven: ruth@equispirit.be, of via messenger.
 
Deze dagen zijn lightversies waarbij je, indien gewenst, nadien een coachingssessie kan aanvragen.
In deze sessie kunnen we dieper ingaan op bepaalde zaken zodat je meer en meer naar jou eigen kern kan gaan en volgens die waarheid leven.

Een ganse dag met jouw gezin of ouder/kind bij Equi Spirit. 

Wat: In de voormiddag mogen jullie samen met Steffi en Ruth de paarden en andere dieren mee verzorgen: stallen doen, hooi geven, op de wei zetten… De kids kunnen genieten van de rust, in de vijver duiken, spelen met Steffi… En de ouder(s) kunnen een rustig plekje uitzoeken om even te chillen. Er is ook een mogelijkheid om een relaxsessie bij Ruth te volgen (+ 50 euro). Gelieve u hiervoor wel op tijd in te schrijven.

Wanneer:  Zaterdag 11 juli van 9u tot 16u

Aantal: max. 4 gezinnen.

Prijs:
€ 100
 
 
 

De voelende vrouw in haar kracht

The path of the Priestess

Connecting with your dark & light side

With the power of the horse

We komen van Januari tot Juni 1 zondag per maand samen. Plus een weekend in augustus.

Voor die vrouw die voelt en ziet en er meer duidelijkheid in wil.
Voor die vrouw die weet wat er nodig is voor het grotere geheel en dit talent verder wil ontwikkelen om het dan in te zetten.

Voor die vrouw die voelt dat ze haar pad moet laten kruisen met paarden.

Voor die vrouw die wil handelen vanuit haar intuïtie en de flow.

Voor die vrouw die in haar leiderschap wil gaan staan. En misschien heel verrast zal zijn dat leiderschap niets met dominantie te maken heeft.

Door geregeld samen te komen met een vaste groep vrouwen creëren we een diepe intense band met elkaar en de kudde. Door dit samenzijn en even uit de ratrace te gaan wordt onze connectie met de natuurlijke flow van het leven en de natuur Her en Ver-Innerd.

Deze dagen geven we ons over aan het ritme van de natuur. We leren stap voor stap om ons in te tunen op ons gevoel. We scherpen onze intuïtie door ons steeds af te stemmen op de flow.

Wat komt er aan bod deze dagen:

Verbinding / Voeding, aarden, zorg dragen, rust / Intentie / Ademhaling / Vuurkracht / Angsten / Healing

Overzicht en Focus / Verzorging van de kudde / Intuïtief lichaamswerk

Voorjaarstraject:                                                                                                                                                                                   

Kostprijs: 1008€ dat je in 3 schijven mag betalen. Bij betaling van het ganse bedrag ineens krijg je een korting en betaal je nog 960€.

Bij betaling in schijven. Betaal je de eerste schijf van 350€ voor de start en dit maakt je inschrijving definitief. De tweede schijf van 350€ betaal je in de lente en de derde schijf 308€ net voor de zomervakantie.

Je bent definitief ingeschreven na het betalen van het ganse bedrag of de eerste schijf van 350€ op volgend rekeningnummer: Belfius Bank: BE 74 0682 4962 7507 met als mededeling 8 maandentraject.

We komen volgende dagen samen: zondag 26 januari, zondag 23 februari, zondag 8 maart, zondag 5 april, zondag 17 mei, zondag 14 juni.

Het weekend gaat door met de volle maan kracht van 15 & 16 augustus. Hierover volgt nog een mail.

Meebrengen: voldoende kledij die nat en vuil mag worden, reservekledij, laarzen.

Inbegrepen: thee, water, koffie, gezonde tussendoortjes, lunch

Najaarstraject:

We komen volgende weekends samen: 19 & 20 september, vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober, 14 & 15 november, 5 & 6 december. Telkens met overnachting.

Kostprijs: 1212€ 

Je bent definitief ingeschreven na het betalen van het ganse bedrag op volgend rekeningnummer: Belfius Bank: BE 74 0682 4962 7507 met als mededeling 8 maandentraject najaar.

Inschrijven: ruth@equispirit.be

 
 
Wauw. Zo veel verbondenheid gevoeld in zo'n korte tijdsspanne! Allemaal dames met zulke spirituele talenten en gaven. Zo veel emoties en indrukken om te delen met elkaar. Onze spirituele gids Ruth en haar wonderkudde...wauw....nooit gedacht dat dit weekend zo intens zou zijn. Ik heb enorm veel geleerd en veel spiegels gekregen waar ik mee aan de slag kan gaan.
Sophie
deelneemster
De workshop die ik volgde bij Equi Spirit was een ware verademing. Beladen onder de stress toegekomen en veel lichter na de 2-daagse. Door de talenten die Ruth bezit heb ik nieuwe inzichten opgedaan, geleerd hoe je met angst kan omgaan en er sterker door worden. Ik voelde mijn energie terug stromen. Deze workshop is niet vergelijkbaar met vele anderen, de belangrijkst factor is het talent van Ruth en haar begeleiding. Nu 2 weken later voel ik nog steeds de voordelen ervan en ben ik mij bewuster van mijzelf en de wereld rondom mij. Ik kan niet wachten tot er een vervolg komt. Dit is een aanrader voor iedereen.
Mia
Deelneemster