Equi Spirit business

EQUI SPIRIT

Paardenkracht voor bedrijven: De kracht van diversiteit als inzet voor groei en voortbestaan van het geheelHier bij Equi Spirit beschikken we over een zeer diverse goed samenwerkende kudde. En laat dat nou net onze kracht zijn.

In onze in vakjes ingedeelde wereld, waar zowel mens als omgeving er quasi hetzelfde moet uitzien, is er nood aan diversiteit. 

Elk mens wil zich graag nuttig voelen en het gevoel hebben dat hij een nodige bijdrage levert aan zijn omgeving, of dit nu in de persoonlijke- of werkomgeving is.


Equi Spirit biedt van nu af aan workshops aan voor bedrijven. Dit in de vorm van een 1 of 2 daagse workshops. 

Eveneens is er de mogelijkheid om nadien in een persoonlijk groeitraject te stappen om jou unieke talent verder te ontwikkelen.


Het doel: De kracht van diversiteit als inzet voor de groei en het voortbestaan van het geheel.


Ideaal voor teams die zichzelf willen versterken doordat elk teamlid zijn eigen unieke talent ontdekt. Er ontstaat meer begrip voor elkaars eigenheid, het team gaat beter 'Samen' werken, het persoonlijke levensgeluk wordt groter en zo voorkom je Burn-outs.


Via coaching, observatie en teamoefeningen verruimen we ons blikveld komt er meer inzicht zowel persoonlijk als in het team.


Werk je in een team waar je de band tussen de teamleden wil versterken? Merk je dat jou team wel wat paardenkracht kan gebruiken? Is er nood aan een moment van rust en ruimte om van daaruit een nieuwe start te maken als team? Merk je dat een aantal teamgenoten uitgeblust raken? Wens je een bepaald thema uit te diepen binnen je team....

Neem gerust contact met me op en ik stuur je een op maat gemaakte offerte. 

ruth@equispirit.be
Verder wil ik meegeven dat een deel van deze opbrengsten zal ingezet worden om kwaliteitsvolle kinderkampen te blijven geven. Ik bied graag verschillende mensen met hun talenten aan tijdens de vakantie kampen zodat elk kind geprikkeld kan worden om ook zijn unieke talent te leven.


       

Copyright  ©  All Rights Reserved