Het team

De krachtvrouwen van Equi Spirit.

Feel, connect & heal your inner self in togetherness with horses.  

Ruth D'haese

ruth en sherre

Waar ik warm van word is om aan volwassenen en kinderen te laten ervaren dat de magie voor de mogelijkheden van het leven niet stopt of weggaat, maar dat je die magie heel levend kan houden in jezelf.

Mijn talent is dat ik werk op 4 verschillende niveau’s: mentaal, fysiek, emotioneel & energetisch/spiritueel. Dat houdt in dat ik jou goed aanvoel en weet wat jij nodig hebt om te groeien op jouw tempo.

Hoe ik dit doe? Ik begeleid jou in het verbinden met je eigen voedingsbodem (lichaam, emoties, gedachten, energie) waarin je talloze mogelijkheden ontdekt die je vroeger misschien nog niet zag. Ik doe dit met behulp van mijn kudde paarden en de natuur. Dit vraagt een bereidheid van jezelf om naar jezelf te kijken, in alle eerlijkheid. En een bereidheid om de wereld van de energie te ervaren via de intelligentie van het lichaam.

Dit is spannend, maar als je durft de angst daar rond te ervaren zodat ze kan transformeren dan beloof ik je dat je daarna veel meer vrijheid, innerlijke rust, zelfliefde en zelfvertrouwen gaat ervaren.

Ruth is de bezielster van Equi Spirit en coacht zowel volwassen als kinderen.

 
 

Steffi De Greve

Schermafbeelding 2020-12-14 om 10.33.11

Als kind heb ik jarenlang geworsteld met mezelf, mijn hooggevoeligheid en veel andere aspecten van het leven. Daarom heb ik verschillende opleidingen en workshops gevolgd om kinderen en tieners met dezelfde hooggevoeligheid te kunnen begeleiden.

Mijn sterkte is dat ik jouw kind goed kan aanvoelen en vanuit mijn eigen ervaringen kan begrijpen wat er in het hoofd van jouw kind omgaat. Ook leer ik elke dag enorm veel van Ruth en de kudde, waarvoor ik heel erg dankbaar ben.

Waar mijn hart superblij van wordt, is om kinderen en jongeren een toevluchtsoord te bieden waar ze naartoe kunnen voor plezier, ontspanning en een vleugje magie. Een plek waar ze volledig zichzelf kunnen zijn en waar ze hun intuïtie, gevoeligheid en talent kunnen laten leven. 

Dat ik deel mag uitmaken van Equi Spirit en mag samenwerken met deze prachtige kudde paarden, is voor mij een grote droom die uitkomt. Onder begeleiding van Ruth en de kudde sta ik in voor de kinderwerking. Met heel mijn hart zal ik dan ook zorg dragen voor deze engeltjes en hen helpen (her)verbinden met hun eigen magie en innerlijke kracht.