De drijfkracht achter Equispirit

                                                                    Feel, connect & heal your Innerself in Togetherness with horses.

ruth en sherre

Ruth Dhaese

Waar ik warm van word is om aan volwassenen en kinderen te laten ervaren dat de magie voor de mogelijkheden van het leven niet stopt of weggaat maar dat je die magie heel levend kan houden in jezelf.

Mijn talent is dat ik jouw zorgen, pijn, angsten, woede en verdriet voel en dat ik jou begeleidt zodat je deze zelf kan helen en transformeren zodat je meer levensgeluk ervaart. Dit vanuit de intelligentie van je eigen lichaam.

Hoe ik dit doe is: ik begeleid u in het verbinden met uw eigen voedingsbodem (lichaam, emoties, gedachten, natuur en dieren) waarin je talloze mogelijkheden ontdekt die je vroeger misschien nog niet zag. Ik doe dit met de hulp van mijn kudde paarden en de natuur. Dit vraagt een bereidheid van jezelf om naar jezelf te kijken, in alle eerlijkheid. En een bereidheid om de wereld van de energie te ervaren via de intelligentie van het lichaam.

Dit is spannend  maar als je durft de angst daar rond te ervaren zodat ze kan transformeren dan beloof ik je dat je daarna een veel grotere vrijheid, innerlijke rust en zelfvertrouwen gaat ervaren. 

Ruth is de bezielster van Equi Spirit en coacht zowel volwassen, kinderen als groepen.

elinavranckx

Elina Vranckx

Van jongs af aan ben ik gepassioneerd door paarden. Als je dan van je hobby je beroep kunt maken ga je bijna iedere dag met veel vreugde werken.

Door met, rond en tussen paarden te werken ontvang je kracht, energie en verbinding. Je krijgt voeling met jezelf en de wereld.

Ik sta in voor de verzorging van de kudde paarden en mensen.