De kudde van Equi Spirit

Feel, connect & heal your inner self in togetherness with horses.

Socks

White Socks

White Socks is de wijze oma van de kudde. Zij heeft het talent om het grotere geheel te zien. Eveneens is zij degene die jou bij zal staan zodat jij je veilig voelt om dieper in jezelf te zakken. Zij is de zachtheid zelve die in momenten van nood zich niet zal inhouden om haar daadkracht te tonen.

Tatu

Tatu

Tatu ook wel Jeanine zonder Vrees. Bij nieuwe dingen, terwijl heel de kudde afstand houdt, is zij degene die geïnteresseerd gaat kijken wat er aan de hand is. Zij houdt niet van lichamelijke pijn en zal dit stukje in jou dan ook heel goed spiegelen.

Igor

Igor

Igor is de tweede man in de kudde. Igor staat voor beschermer. En dat doet hij dan ook jou bescherming laten voelen zodat je je hart kan openen voor de pijn en de liefde die er in zit. Eveneens kan hij jou bijstaan in het voelen van mannelijke, gecastreerde en misbegrepen kracht.

IMG_1251

Glinster

Glinster is een echt leiderstype. Ze neemt graag het voortouw. Is in voor nieuwe dingen. Is steeds verwonderd en geïnteresseerd in wat er bezig is. Zij staat voor dat blije, vrolijke innerlijke kind dat in elk van ons schuilt. Het kind dat elke nieuwe dag als een avontuur bekijkt. Als je met haar op stap gaat moet je stevig en tegelijk met een frisse blik naast haar staan.

Capiro en Nai'a

Nai'a

Nai’a betekent stroming en dolfijn. Zij is gevoelig aan jou gedachten en je lichaamshouding indien die niet overeenstemt met hoe je je werkelijk voelt. Zij is ideaal om jou stroming te laten ervaren. Hoe voelt het om met de stroom van het leven mee te gaan.

Capiro

Capiro

Capiro is de jongste telg van de kudde en de zoon van Nai’a.  Hij is een hengst. Hij heeft de potentie om zowel het mannelijk als vrouwelijk deel in zich in balans te hebben. Hij is geboren in 2018 en is nog in volle ontplooiing. Capiro is de rust zelve. Indien nodig kan hij al zijn kracht inzetten om zijn weg te gaan. Mooi maar soms best wel spannend.

Sylver moon

Sylver Moon

Sylver Moon is wijze oma in opleiding bij White Socks. Zij bezit de wijsheid van het leven op het ritme van de maan. En houdt eveneens het grotere overzicht. Haar talent is dat zij heel goed is in jou het laten ervaren van verbinding en veiligheid.

Epona

Epona

Epona is de dochter van Sylver Moon. Epona haar naam komt van de Keltische Godin Epona. Zij is de beschermster van de paarden. Met Epona werken vraagt dat jij fysiek heel duidelijk durft staan voor jou grenzen. Je kan zalig met haar in vrijheid werken en ze doet niets liever dan mensen op haar rug nemen om haar aardekracht te laten voelen. Zij is de ijzeren hand in een fluwelen handschoen.

spirit

Spirit

RIP 8 maart 2020

Spirit behoorde ook tot de oudere wijzere garde.  Haar talent is dat zij krachtig reageerde op datgene wat zich in jou hoofd afspeelt. Je gedachten of beelden. Zij was sensitiever van aard en eveneens zeer krachtig van Spirit. Zij kon zeer goed laten aanvoelen wat ruimte met je doet. Zij leerde mij en zovele anderen de kracht van je eigen sensitiviteit. 

Sherre

Sherre

RIP 11 april 2018  

My dearest friend. Het begon allemaal samen met jou. Mijn eerste eigen paard. Wat een avontuur is het al geweest. Jij leerde mij heel veel over dominantie, leiderschap en vuurkracht. Ik zal je nooit vergeten. En ik weet dat je over me waakt vanuit die andere wereld.

Xadrez

Xadrez

RIP 27 juli 2018 

My dearest friend. Ons avontuur eindigde veel te vroeg. Ik zie je nog terug in dit leven dat weet ik zeker. Jij leerde mij zoveel over mannelijke kracht, angsten, dominantie, zachtheid en liefde.