Wat zijn de mogelijkheden ?

Privé coaching

  Ik begeleid kids naar meer emotionele en sociale vaardigheden. Speciaal voor kids met angsten, laag zelfbeeld, pestgedrag, woedeaanvallen, hooggevoeligheid, Ass, Adhd, Add, Ocd, hoogbegaafdheid,…

Dit dmv van activiteiten met de paarden: het paard borstelen, grondwerk (oefeningen naast het paard), in de hooibak liggen, op de rug zitten, gaan wandelen,…

We gaan even samen zitten in de stal om ze elkaar wat beter te leren kennen. Ik stel daarbij ook de kudde voor. Daarna bespreken we samen welk traject we bewandelen. De intake gebeurt samen met de ouders. 

Prijs
€20

Er wordt kort besproken wat het kind graag wil ontdekken dit uurtje. Aan de hand van deze info zoeken we een paard dat graag wil meedoen. Waarbij er tijd en ruimte is om te falen. Want net die momenten en de ermee gepaard gaande frustratie geeft de kracht om een nieuw talent te ontdekken. De sessie doe ik samen met het kind. Tenzij het kind het nog even nodig heeft dat zijn ouder aanwezig is.

Prijs
€55

We gaan even samen zitten in de stal om ze elkaar wat beter te leren kennen. Ik stel daarbij ook de kudde voor. Daarna bespreken we samen welk traject we bewandelen. Waarbij ik merk dat veel kids na enkele prive sessies doorstromen naar de groepsactiviteiten.Er word kort besproken wat het kind graag wil ontdekken. Aan de hand van deze info zoeken we een paard dat graag wil meedoen. Waarbij er tijd en ruimte is om te falen. Want net die momenten en de ermee gepaard gaande frustratie geeft de kracht om een nieuw talent te ontdekken. 

Prijs
€70