Privésessies Kids

Begeleiding van kinderen en tieners in persoonlijke groei, bewustwording en het verbeteren van emotionele & sociale vaardigheden. Samen met een paard van de kudde werken we rond een persoonlijk thema naar keuze zoals bv: laag zelfbeeld, onzekerheden, angsten, trauma, pestgedrag, woedeaanvallen, depressiviteit, ADHD, ASS, OCD, ADD, HSP, hoogbegaafdheid, hechtingsproblematiek, etc. Een privé coachingsessie duurt ongeveer een uurtje. 

Wat zijn de mogelijkheden

We gaan even samen zitten in de stal om elkaar wat beter te leren kennen en ik stel ook de kudde voor. Daarna bespreken we samen welk traject we bewandelen. De intake gebeurt samen met de ouders. 

Prijs
€ 20

Er wordt kort besproken wat het kind graag wil ontdekken gedurende dit uurtje. Aan de hand van deze info zoeken we een paard dat graag wil meedoen. Er is tijd en ruimte om te falen, want net die momenten en de bijhorende frustratie geeft de kracht om een nieuw talent te ontdekken. De sessie doe ik samen met het kind, tenzij het kind het even nodig heeft dat zijn/haar ouder aanwezig is.

Prijs
€ 55

We gaan even samen zitten in de stal om elkaar wat beter te leren kennen en ik stel de kudde voor. Daarna bespreken we samen welk traject we bewandelen. Er word kort besproken wat het kind graag wil ontdekken gedurende dit uurtje. Aan de hand van deze info zoeken we een paard dat graag wil meedoen. Er is tijd en ruimte om te falen, want net die momenten en de bijhorende frustratie geeft de kracht om een nieuw talent te ontdekken. Ik merk dat veel kids na enkele privé sessies ook doorstromen naar de groepsactiviteiten zoals o.a. funmomenten & vakantiekampen.

Prijs
€ 70