Coaching Volwassenen

EQUI SPIRIT

COACHING VOOR VOLWASSENEN

 

 

 

PAARDENGEWENNING: Samen zijn met deze prachtige, krachtige dieren heeft een zeer gunstig effect op zowel lichaam, geest, emoties en ziel. Dit samen zijn kan zijn, tussen de kudde zitten en/of mediteren, een paard borstelen of aan de hand wandelen.  Uw hartslag verlaagt, uw serotonine (gelukshormoon) gehalte stijgt en u zal zich veel rustiger en gelukkiger voelen. En misschien wordt u wel een inzicht in uzelf rijker.

 

GRONDWERK: Nu gaan we samen op weg door middel van grondwerk. We projecteren zowel ons fysieke als ons innerlijk 'zijn' op de paarden. Het paard wordt zo onze spiegel. Dankzij deze spiegel krijg je meer inzicht in hoe je je werkelijk voelt en valt het masker af. Maw je mag de stralendste glimlach hebben als daaronder verdriet schuilt zal een paard hier door zien en je dit duidelijk maken. Daardoor krijg je meer inzicht, meer 'bewustzijn'. En zo leer je ook om trouwer te luisteren naar je werkelijke emoties en die ook te laten zijn ipv die te verstoppen.

 

SYSTEMISCH COACHEN: Zoals paarden met andere paarden samenleven ,zo leven ook wij mensen samen met andere mensen. Dit is zo binnen ons gezin, familie, werk en ons sociale leven. Dit noemen we een systeem. Je kan paarden inzetten om iemand of een situatie vanuit dit systeem te vertegenwoordigen. Zo krijg je inzicht in waarom bepaalde situaties zich steeds maar herhalen, zodat je die beperkende band kan verbreken. Daardoor creëer je ruimte in jezelf en zo meer vrijheid.

 

Ik merk tijdens een sessie dat deze 3 gebieden dikwijls samenvloeien. Dus voor mij geld: 'samenzijn met paarden vraagt een bereidheid om naar jezelf te kijken.' Meer inzicht in je 'ego' motieven zorgt dat het ego, je kritische stem, kleiner, minder sterk word. Wat dan weer zorgt voor een groter gevoel van vrijheid en op die manier je eigen 'zelf' waarde vergroot. Zo stroomt er meer liefde.

 

Waar ik heel duidelijk voor wil staan is dat mijn paarden vrij zijn, zij kunnen dus weigeren een sessie mee te doen, of aangeven tijdens een sessie dat het genoeg is.

Dit word steeds gerespecteerd!!!!

 

 

CONCREET:-intakegesprek (0,5u): 25€

                    -coachingsessie (1u): 100€

                    -coachingsessie tesamen met intake (1,5u): 115€     

 

 

Getuigenissen van deelneemsters:

 'Een grote angst voor paarden en totaal geen geloof in wat ze voor mij konden betekenen. Geen al te beste start... maar gaandeweg ging het steeds beter tussen de paarden en mezelf. Niettegenstaande heb ik ook angst gehad, verdriet, teleurstelling,.... maar in ruil daarvoor heb ik erg waardevolle antwoorden gekregen. Zaken waarmee ik aan de slag moet gaan en zaken die ik ook moet loslaten...omdat ik er niets kan aan veranderen. Het mooiste geschenk dat ik van Ruth en de kudde heb gekregen is....vertrouwen in mezelf!!! Ik besef nu dat ik er elke dag zal moeten aan blijven werken... maar dat maakt de zoektocht naar mezelf net zo boeiend!!! '

(Sofie)

 

Ik hoop dat 2018 een jaar wordt waar alles voor mij nog duidelijker wordt.    Zoals er bij mij van alles stroomt sinds ik jou en je paarden leerde kennen.  Fantastisch!

Dank je wel daarvoor. (Kirsten) 

 

Een sessie paardencoaching bij Ruth voelt als even thuiskomen in de drukte van het dagelijkse leven. Eerst een hartelijke verwelkoming door Ruth en de paardenfamilie. Daarna geeft Ruth je de tijd om bewust in je lichaam te komen en een vraag te formuleren. Daar kan je mee gaan experimenteren tussen de paarden. Dat helpt mij om even te aarden en de dingen op een rijtje te zetten. Paardencoaching doet deugd! (Anne)

 

Samen met men zoontje in de draagdoek mochten we weer een fijne ervaring opdoen tijdens coachsessie. Mooie inzichten met de magische steun van de liefdevolle paardjes. (Carlien)

           

                    

                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


         Als je hier bent gekomen om mij te

       helpen, dan is dat verloren tijd,

       maar als je bent gekomen omdat

       jouw bevrijding met die van mij is

       verbonden, laten we dan samen

       werken. (gezegde van een

                       aboriginal vrouw)

Copyright  ©  All Rights Reserved