Coaching Kids

EQUI SPIRIT

Coaching voor Grote Zielen in een Klein Lichaam


Hoe ga ik te werk:


Tijdens een intake gesprek maken we kennis met elkaar en de kudde.

Tijdens een sessie ga ik invoelen wat het kind nodig heeft. In samenspraak met kind en kudde zoeken we naar een activiteit die ons kan helpen.

Deze activiteit kan zijn: het paard borstelen, aan de hand wandelen, in de hooibak liggen en niets 'doen', grondwerk, er op zitten of iets creatiefs dat komt opborrelen.

Paarden leren ons de waarde van elke emotie. Eveneens leren ze ons om elke emotie ten volle te laten zijn als informatiebron. Zodat we deze emoties niet moeten vastzetten in ons lichaam (en er naderhand dan misschien ziek van worden).

Waarbij de kudde en ik ook helpen om de reeds vastgezette pijntjes (emoties) te helen en transformeren.De kids, onze pareltjes die rechtstreeks van de hemel komen.

Zij zijn mijn grootste drijfveer om mee te werken aan de 'nieuwe' aarde.

Deze 'nieuwe' aarde is een planeet waar ieder mens en kind genoeg van zichzelf houdt om gelukkig te zijn. Waar een kind zich niet begint te 'vervelen' en daardoor te pesten, maar steeds uitgedaagd word om nieuwe dingen te ontdekken. Wat niet inhoud dat verveling ook heel nuttig is voor de creativiteit.  Waar een kind mag 'Zijn' en is niets 'Moet' doen.

Ik weet dat deze wens er niet staat van vandaag op morgen, maar ik wil heel graag bijdragen aan deze verandering door kinderen hun eigenwaarde te helpen vinden en vergroten.


Ik laat kids graag samen zijn met paarden op een anderen manier dan de conventionele. Waarbij ik me laat leiden door de creativiteit van het moment.


Als ik zie hoe kids hun oogjes beginnen glinsteren doordat ze met een wezen van 400kg leren omgaan, dan lacht mijn hele wezen.

Als ik zie hoe een kind zijn of haar traantjes kan laten vloeien in de manen van een paard, dan glimlacht mijn hart en voel ik grote tederheid.

Als ik zie hoe een kind zijn of haar grenzen leert aangeven en voor die grenzen gaat staan, dan voel ik kracht.

Als ik zie hoe een kind zijn of haar lichaam beter leert kennen en beheersen dan voel ik trots en vuur.

Als ik zie dat kinderen door de omgang met paarden zich beter leren concentreren en hun schoolresultaten verbeteren, dan zie ik blije ouders en een kind waar het zelfvertrouwen van groeit.

Als ik zie hoe een kind zijn of haar emoties leert benoemen en er leert mee omgaan, dan zijn onze zielen blij en voel ik dankbaarheid.

Als ik zie hoe een kind zomaar de verbinding met het universum en zijn wezens aangaat, samen met een paard, dan ervaar ik de verwondering voor het leven en voel ik grote vreugde.


Zelfwaarde, alles begint bij eigenwaarde, vind ik mezelf waardig om gelukkig te zijn, ben ik mooi genoeg van binnen om te kunnen zijn wie ik werkelijk ben, mag ik stralen..... Het antwoord is JA

Het blijft me steeds weer ontroeren als ik zie hoe een diepe verbinding kinderen en paarden kunnen aangaan. En hoe vanuit die verbinding, die samenwerking die ze aangaan, hun krachten groeien. Dit zowel bij de kinderen als de paarden.


Waar ik heel duidelijk voor wil staan is dat ook mijn paarden vrij zijn, zij kunnen dus weigeren om een sessie mee te doen, of tijdens een sessie aangeven dat het genoeg is. Dit wordt steeds gerespecteerd!!!!


CONCREET:

  • intake (0,5u): 20 €
  • coachingsessie (1u): 55 €
  • intake tesamen met sessie (1,5u): 70 €
  • wandeling naast het paard: prijs op aanvraag
  • 4 kids met betalingsmoeilijkheden (1 oudergezin,....) kan je sociaal tarief aanvragen


 

                     
Copyright  ©  All Rights Reserved