Activiteiten Kids

Bij Equi Spirit kunnen kinderen & tieners deelnemen aan verschillende groepsactiviteiten. Zo zijn er o.a. driedaagse vakantiekampen, funmomenten en ouder-kind sessies waarbij persoonlijkheidsontwikkeling steeds het doel is. 

Buiten de zorg voor de dieren is er geen vast programma. Paarden leren ons om ons over te geven aan de flow van het moment. Het onthaasten en een rustige leeromgeving creëren is een vereiste voor leerrijke ervaringen. Jouw zoon/dochter kan genieten van de magische tijd op Equi Spirit door zijn/haar creativiteit te laten spreken. 

Activiteiten die plaatsvinden: paarden borstelen, aan de hand wandelen, in de hooibak liggen, grondwerk, op een paardenrug zitten, trampoline springen, in de vijver duiken, met de honden ravotten, fantasiespelletjes spelen, mediteren, kampvuur, of een ander creatief idee dat komt opborrelen. 

Wat zijn de mogelijkheden?

Wat: We verzorgen samen met Steffi & Ruth de paarden, geven eten, mesten de stallen en genieten van de rust en het buiten zijn. We laden de batterijen op, springen in de vijver, maken fun met de honden en spelen/knuffelen met de paarden. Afhankelijk van waar jij nood aan hebt…

Wanneer:  Woensdag 3, 10, 17 en 24 juni van 13.30u tot 17u00.

Aantal: 8 tot 10 kids.

Prijs:
€ 35 p.p
 

Een ganse dag met jouw gezin of ouder/kind bij Equi Spirit. 

Wat: In de voormiddag mogen jullie samen met Steffi en Ruth de paarden en andere dieren mee verzorgen: stallen doen, hooi geven, op de wei zetten… De kids kunnen genieten van de rust, in de vijver duiken, spelen met Steffi… En de ouder(s) kunnen een rustig plekje uitzoeken om even te chillen. Er is ook een mogelijkheid om een relaxsessie bij Ruth te volgen (+ 50 euro). Gelieve u hiervoor wel op tijd in te schrijven.

Wanneer:  Zaterdag 11 juli van 9u tot 16u

Aantal: max. 4 gezinnen.

Prijs:
€ 100

Wat: Drie dagen samen groeien en bloeien met een kudde paarden.We dragen zorg voor elkaar en alle dieren, mesten stallen, borstelen paarden, wandelen, spelen, niksen, genieten… En we beleven samen wat het moment van ons verlangt.

Wanneer: 15, 16 en 17 juli (met overnachting) van 9u tot 16u.

Voor wie: Kids tussen 6 en 11 jaar.

Meebrengen: slaapzak, matras, hoofdkussen, slaap & toiletgerief, voldoende kledij, knuffel, laarzen, fietshelm of tok, lunch voor de éérste middag & iets lekkers voor bij het kampvuur ;-). 

Inbegrepen: alle andere maaltijden (buiten de eerste middag), water, thee, gezonde tussendoortjes.

Prijs:
€ 225

Wat: Drie dagen samen zijn met een kudde paarden. We dragen zorg voor de dieren en voor elkaar. En zoals we ons verbinden met de paarden, kunnen we ons ook verbinden met de rijke en diepe wereld van alle natuurwezens. We duiken in het hooi, de wei, de vijver en het bos en vinden overal levendige wezens waarmee we kunnen lachen, dansen en spelen. Met verrassende natuurschatten, onze verbeelding en knutselkracht brengen we deze bijzondere wereld mee tot leven. 

Deze drie dagen worden begeleid door Steffi & Mauranne, met liefdevolle ondersteuning van Ruth.

Wanneer: 29, 30 & 31 juli van 9u tot 16u. 

Wie: Kids tussen 6 en 11 jaar

Meebrengen: laarzen, tok of fietshelm, reservekledij, lunch. 

Inbegrepen: water, thee, tussendoortjes, knutselgerief.

Prijs:
€ 165
 
 
Wat: Twee dagen samen groeien en bloeien met een kudde paarden.We dragen zorg voor elkaar, mesten de stallen, paarden borstelen, wandelen, spelen, genieten.
 
 
Wanneer: 5 & 6 augustus van 9u tot 16u.
 
Voor wie: Kids tussen 4 en 6 jaar.
 
Meebrengen: lunch, laarzen, tok of fietshelm, reservekledij.
 
Inbegrepen: water en gezonde tussendoortjes.
 
Prijs:
€ 110

Wat: We duiken drie dagen in de magische wereld van paarden, de elementen (aarde, water, lucht & vuur). En we creëren magische dingen met de regenboogkleuren. We zorgen voor de dieren en elkaar, knutselen samen, leren van de paarden, spelen, ontspannen en genieten.

Deze drie dagen worden begeleid door Steffi & Mauranne, met liefdevolle ondersteuning van Ruth.

Wanneer: 18, 19 & 20 augustus van 9u tot 16u.

Wie: Kids tussen 6 en 11 jaar

Meebrengen: lunch, laarzen, tok of fietshelm, reservekledij. 

Inbegrepen: water, thee, tussendoortjes, knutselgerief.

Prijs:
€ 165

Wat: twee dagen samen op avontuur met de kudde paarden.We zorgen voor de kudde en voor elkaar. We spelen met de paarden, gaan wandelen, oefeningen op een paardenrug, hangen aan het kampvuur en we volgen the flow! 

Wanneer: 22 & 23 augustusvan 9u tot 16u. Met overnachting.

Voor wie: voor onze teens! (vanaf 11 jaar).

Meebrengen: fietshelm of tok, matras, slaapzak, kussen, kledij en reservekledij, laarzen, toiletgerief, handdoeken, iets lekkers voor bij het vuur! 😉

Inbegrepen: water, maaltijden en gezonde tussendoortjes.

Prijs:
€ 180

Wat: Drie dagen samen groeien en bloeien met paarden.We dragen zorg voor elkaar en alle dieren, mesten stallen, borstelen paarden, wandelen, spelen, niksen, genieten,… En beleven samen wat het moment van ons verlangt.Nog even chillen & relaxen voor we terug naar school gaan!

Wanneer: 26, 27 en 28 augustusvan 9u tot 16u.

Wie: Kids tussen 6 en 11 jaar.

Meebrengen: lunch, laarzen, tok of fietshelm, reservekledij. 

Inbegrepen: water, thee, tussendoortjes.

Prijs:
€ 165