Activiteiten Kids

Bij Equi Spirit kunnen kinderen & tieners deelnemen aan verschillende groepsactiviteiten. Zo zijn er o.a. driedaagse vakantiekampen, funmomenten en ouder-kind sessies waarbij persoonlijkheidsontwikkeling steeds het doel is. 

Buiten de zorg voor de dieren is er geen vast programma. Paarden leren ons om ons over te geven aan de flow van het moment. Het onthaasten en een rustige leeromgeving creëren is een vereiste voor leerrijke ervaringen. Jouw zoon/dochter kan genieten van de magische tijd op Equi Spirit door zijn/haar creativiteit te laten spreken. 

Activiteiten die plaatsvinden: paarden borstelen, aan de hand wandelen, in de hooibak liggen, grondwerk, op een paardenrug zitten, trampoline springen, in de vijver duiken, met de honden ravotten, fantasiespelletjes spelen, mediteren, kampvuur, of een ander creatief idee dat komt opborrelen.

Heb jij zelf een idee? Wil jij graag iets doen met je hele gezin? Wij werken ook op aanvraag.
Stuur ons jouw/jullie verlangen en wij bekijken wat mogelijk is. 

Wat zijn de mogelijkheden?

Van 16 september t/m 23 december organiseren we elke woensdagnamiddag (behalve 4/11) een Fun & Relax namiddag met Steffi. Van 13u30 tot 17u00 kunnen jullie kids terecht bij Equi Spirit voor paardenfun en/of om te herbronnen tijdens de drukke schoolweken. We beginnen steeds met het uitmesten van de stallen zodat iedereen tijd krijgt om rustig aan te komen en elkaar te leren kennen. Daarna gaan we met de hele groep op avontuur met de paarden en volgen we de flow van het moment. Een Fun & Relax namiddag draait vooral om fun, plezier, rust & vrijheid, waar af en toe ook een stukje coaching aan te pas komt. Want naast ‘fun’ & ‘relax’ ligt de focus van deze activiteit op persoonlijke ontwikkeling en talentontwikkeling.

Wat komt aan bod:
Samen de stallen mesten, paarden op de wei zetten, paarden borstelen, met een paard wandelen, op een paardenrug zitten, in de vijver spelen, trampoline, met de honden spelen, fantasiespelletjes, vrij spel, meditatie, eigen creativiteit en intuïtie laten spreken, lichaams- en ademhalingsoefeningen, oefeningen rond een thema met een paard.

Wanneer:
Vanaf woensdag 16 september t/m woensdag 23 december. (4 november niet > herfstkamp!). Van 13u30 tot 17u00.

Leeftijd: 6 – 11 jaar

Prijs per deelname:
€ 35 p.p

Drie dagen op pad met elkaar en een kudde paarden. Tijdens een tienerkamp is het avontuurgehalte nog net iets hoger dan bij een kinderkamp. We verzorgen de paarden, gaan wandelen, we volgen de flow van het leven en genieten ’s avonds van een gezellig kampvuur.

Wanneer: 18, 19 & 20 december met overnachting.
(Aankomst vrijdag 18/12 om 19u. Einde kamp zondag 23/12 om 16u.)

Wie: Voor teens vanaf 10 jaar.

Meebrengen: voldoende kledij en reservekledij, laarzen, regenjas, fietshelm of tok, lunch voor eerste middag.

Inbegrepen:  water, thee, gezonde tussendoortjes & maaltijden.

Prijs:
€ 225

Twee dagen samen op avontuur met de kudde paarden. We zorgen voor de kudde en voor elkaar. We spelen met de paarden, gaan wandelen, oefeningen op een paardenrug, hangen aan het kampvuur en we volgen the flow. 

Wanneer: 29 & 30 december met overnachting. 

Voor wie: Voor kids tussen 6 – 10 jaar.

Meebrengen: fietshelm of tok, matras, slaapzak, kussen, kledij en reservekledij, laarzen, toiletgerief, handdoeken, iets lekkers voor bij het vuur, lunch voor de eerste middag. 

Inbegrepen: water, thee, maaltijden en gezonde tussendoortjes.

Prijs:
€ 140