Wat zijn de mogelijkheden ?

Groepsactiviteiten

Bij Equi Spirit kan jou schatje mee doen aan talrijke groepsactiviteiten. Er zijn driedaagse kampen, fundagen, ouder-kind dagen.  Paardentaal , lichaamstaal/ assertiviteit. Waarbij persoonlijkheidsontwikkeling het doel is. Met de kudde en de groep als oefenterrein. 

Behalve de zorg voor de dieren is er geen vast programma. Paarden leren ons om ons over te geven aan de flow van het moment. Onthaasten en zo een rustige leeromgeving creëren is een vereiste voor leerrijke ervaringen.

Krokus:  26, 27 en 28 februari van 9u tot 16u

Paasvakantie: 8,9 en 10 april van 9u tot 16u.

Voor kids tussen 6 en 12 jaar.

Samen groeien en bloeien met paarden. Genieten van het moment. En veel leren over de taal van de paarden.

Meebrengen: aangepaste buitenkledij, laarzen, tok of fietshelm, lunch

Prijs
€135

Een dagje paardenfun tijdens de kerstvakantie. Op maandag 30 december van 9 tot 16u.

Meebrengen: aangepaste buitenkledij, laarzen, tok of fietshelm, lunch

Prijs
€45

Zaterdag 21/12  van 9u  tot 16u.

Wil jij graag is een dag doorbrengen met jou kind? Een beetje quality time en jullie band versterken door samen zorg te dragen en leuke dingen te doen met de paarden. Waarbij jullie kids hun talenten mogen delen met hun ouder. Maw zij leiden die dag (uiteraard moet het ook goed voelen voor jullie ;-))
Wat doen we zoal die dag? We mesten samen de stallen. We borstelen en verzorgen de paarden. We leren rondstappen met een paard en misschien gaan we ook wel op een rug. We doen samen leuke spelletjes, meditatie,….. Geen vast programma. Just follow the flow. 
Meebrengen: aangepaste buitenkledij, laarzen, tok of fietshelm, lunch
 
Prijs
€88

Ongeveer 70% van onze informatie uitwisseling gebeurt via lichaamstaal.
Wens je dat jou kind zekerder in zijn schoenen staat? Een kind dat gelukkiger is en zich duidelijk verstaanbaar kan maken. Of is jou kind zot van paarden en wil het er van alles over leren en ze samen verzorgen.
Dan is deze voormiddag iets voor jou kind.

Deze voormiddag neemt Elina jou kind mee in de magische wereld van het paard en zijn taal nl de lichaamstaal. Uw kind leert het paard te lezen en leert hoe het zijn eigen lichaam kan inzetten. Door de stallen uit te mesten vergemakkelijkt het contact met de kudde en het eigen lichaam.
We werken met een groepje van max 6 kids.

Wanneer: zaterdag 25 januari van 9u tot 12u
Kostprijs: 25€
Inbegrepen: water, thee en gezond tussendoortje

Meebrengen: aangepaste buitenkledij, laarzen, tok of fietshelm, lunch

Prijs
€25