Activiteiten volwassenen

 

Ontdek de wereld van de paarden met hun non-verbale communicatie

 

Echtheid is kracht

De kracht van hoogegevoeligheid

3 halve dagen voor volwassenen (geen ervaring met paarden vereist)

Deze workshop wordt maandelijks gegeven

26&27/1; 23&24/2; 23&24/3; 27&28/4 (volzet); 18&19/5; 22&23/6

 

 

Non-verbale communicatie als verrijking van je wereld 

Van Zaterdag 9.30 tot 16.30 tot zondag van 9.30 tot 13u

Dompel je twee dagen onder in de wereld van het paard en ervaar welke grote veranderingen dit bij jou teweegbrengt. En ontdek de wereld van het voelen en ervaren in je lichaam.

 

We leren contact te maken met ons lichaam en we leren luisteren naar wat het ons vertelt. Door ons te verbinden met ons lichaam leren we ook om te luisteren wanneer het ons vertelt dat het iets nodig heeft om zich goed te voelen. Bvb rust, ruimte, voeding, beweging,..

We leren alles over het begrip ruimte. Welke ruimte heb ik nodig om mij goed te voelen. Hoe neem ik mijn ruimte in. Hoe voelt dat als iemand in onze ruimte komt.

Eveneens leren we wat beelden/ ons denken in ons hoofd voor ons kunnen betekenen. En gaan we af toetsen of deze beelden correct zijn ofwel een angstgedachte van iets dat nog moet komen. We leren door onze ademhaling in te zetten dat we de energie van het hoofd terug naar het lichaam kunnen laten zakken en zo weer beter openstaan voor de communicatie die zich afspeelt in het lichaam (de non-verbale communicatie). 

We leren dus om ons denken, doen en voelen af te stemmen op elkaar zodat we heel duidelijk worden in onze communicatie. Deze houding straalt vertrouwen uit en is een mooi talent dat je kan inzetten in je verdere leven.

We leren deze vaardigheden in contact met de kudde en de anderen die meedoen.

 

Zeer boeiend voor hooggevoelige vrouwen, eveneens Adhd, Ass, Add,....

 

3 halve dagen voor volwassenen (geen ervaring met paarden vereist!)

 

Deel 1: zaterdag van 9.30 tot 16.30u

 

Thema: lichaamsbewustzijn en non-verbale taal (voormiddag)

We herontdekken de verbinding met ons lichaam en gaan luisteren naar wat het ons wil vertellen. Met deze informatie gaan we aan slag tussen de paarden om zo dit thema verder uit te diepen. 

Thema: ruimte en grenzen (namiddag)

Vanuit een grondoefening leren we onze persoonlijke ruimte voelen en de persoonlijke ruimte van een ander.

Hoe meer we ons hier van bewust zijn des te groter ons veiligheidsgevoel word. Daarna gaan we dit visueel uittesten met de paarden om zo een nieuwe verbinding in onze hersenen te ontwikkelen.

 

Deel 2: zondag van 9.30u tot 13u

 

Thema: kracht van gedachten/ademhaling

We onderzoeken hoe we via onze gedachten, onze beeldjes in ons hoofd onze werkelijkheid mee vorm geven. Eveneens zetten we onze ademhaling in om ons beeld de energie van het lichaam mee te geven.

 

Kostprijs: 250€ water, thee en lekker tussendoortje, warme soep inbegrepen

max 4 deelnemers; lunch zelf mee te brengen

 

Je bent ingeschreven na betaling van het gevraagde bedrag op het volgende rekening nummer: 

BE 74 0682 4962 7507 met als mededeling echtheid is kracht + datum

 

We doen oefeningen zowel met als zonder paarden. Wel steeds naast het paard.

 

Paarden leren ons om mee te gaan met het moment daarom kan het programma iets afwijken indien dit het gene is wat nodig is.Van Zaterdag van 9.30 tot 16.30 tot zondag van 9.30 tot 12.30

 

 

Door tot ontdekken wat jou lichaamshouding en de energie die je uitstraalt teweegbrengt bij anderen vergroot je jou zelfkennis, lichaamsbewustzijn en zelfvertrouwen.

 

De workshop die ik volgde bij Equi Spirit was een ware verademing. Beladen onder de stress toegekomen en veel lichter na de 2-daagse. Door de talenten die Ruth bezit heb ik nieuwe inzichten opgedaan, geleerd hoe je met angst kan omgaan en er sterker door worden. Ik voelde mijn energie terug stromen. Deze workshop is niet vergelijkbaar met vele anderen, de belangrijkst factor is het talent van Ruth en haar begeleiding. Nu 2 weken later voel ik nog steeds de voordelen ervan en ben ik mij bewuster van mijzelf en de wereld rondom mij.

Ik kan niet wachten tot er een vervolg komt. Dit is een aanrader voor iedereen. (Mia)

 

 

Twas super, zo veel lichter(de last die vast hing aan mn lichaam),zo bevrijdend,te mooi om te omschrijven ...dank je Ruth voor jou super coaching , je hebt dat zo mooi, en volle overgave gedaan (Melissa)

 

 

 

Feel, connect & heal your inner self in togetherness with horses. Find your hidden treasures.

Van donderdag 15/8 9u tot vrijdag 16/8 17u

Zaterdag 14 september en zondag 15 september van 9 tot 17u

Tweedaagse met overnachting voor vrouwen: leer verbinden en voelen. Voor al die vrouwen die diep van binnen weten dat wij de makers zijn van onze wereld. Voor die vrouwen die voelen en dit voelen willen gaan inzetten als hun kracht. Voor diegenen die bewust Zijn hoog in het vaandel dragen. Voor die vrouwen die klaar zijn om in hun leiderschap te gaan staan en dit verder uit te dragen. Deze dagen duiken we diep in de wijsheid van ons lichaam om op schattenjacht te gaan. We ervaren ruimte en grenzen. Hoe ziet en voelt die extra gevoeligheid, dat geconnecteerd zijn? Hoe doen we dat zacht en tegelijk ook stevig en krachtig staan? Hoe kunnen we de verbinding met onszelf levend houden? Wat willen onze emoties ons vertellen en welke gedachte is er aan gekoppeld. Hoe leren we in groep af te stemmen op wat het moment van ons vraagt? We doen dit samen met een kudde paarden die ongelooflijk veel zin hebben om ons te begeleiden in het afstemmen op de flow van het leven, ons natuurlijk ritme en om vanuit dat ritme te handelen. Ons telkens terug brengen in dat NU.

Twee dagen samen leven met een kudde paarden met verwondering voor wat de dag en de kudde ons aanbied. Waarbij er geen vast programma is en we meegaan met datgene wat het moment van ons vraagt.

Indien het weer het toelaat slapen we buiten ;-)

Wanneer: Met de volle maan kracht van 15 en 16 augustus, we starten de 15de om 9u tot 

               de 17u de volgende dag

Kostprijs: 288€ all bio

Mee brengen: matras en slaapzak, hoofdkussen, slaapgerief en toiletgerief, kledij en schoeisel aangepast aan het weer, die vuil en nat mag worden

Er zal een buitendouche voorzien zijn, lekker in de natuur. Gelieve biologische shampoo en zeep mee te brengen aub.


                         

Je bent ingeschreven na betaling van het gevraagde bedrag op het volgende rekening nummer:

BE 74 0682 4962 7507 met als mededeling feel &heal

Inschrijven en info: ruth@equispirit.be

 

 

 

Coaching in groep is een super ervaring.   Ik had het geluk eerst een privé sessie mee te maken en daarna een sessie met 3 en dat geeft een andere dimensie.  De energie in de groep zorgt ervoor dat er fantastische dingen gebeuren.  Ik vind het alleszins super!  Ik zou zeggen, probeer en ervaar het! (Kristen)

 

Wauw. Zo veel verbondenheid gevoeld in zo'n korte tijdsspanne! Allemaal dames met zulke spirituele talenten en gaven. Zo veel emoties en indrukken om te delen met elkaar. Onze spirituele gids Ruth en haar wonderkudde...wauw....nooit gedacht dat dit weekend zo intens zou zijn. Ik heb enorm veel geleerd en veel spiegels gekregen waar ik mee aan de slag kan gaan. (Sophie)
Kennismakingsmoment:


Zondag 26 mei: 13.30u tot 16u (30€)


Zaterdag 8 juni:13.30u tot 16u (30€)Samen met paarden de magie van het leven ervaren! Voorbij de angst naar de diepte en wijsheid van je lichaam. Door terug in verbinding te gaan met jouw lichaam of dit contact verder te verdiepen kan je innerlijke rust en zelfvertrouwen groeien. Je ervaart meer vrijheid zowel in je lichaam als weerspiegeld in je buitenwereld. Maw je levensgeluk en kwaliteit vergroot.
In deze sessie maken we kennis met Ruth en haar kudde van 9 heel verschillende paarden. Ruth begeleidt ons in een korte oefening van lichaamsbewustzijn. Daarna krijgt elke deelnemer de mogelijkheid om, onder begeleiding van Ruth, kort tussen de kudde te gaan en te ervaren wat zich aandient.
Voor al wie paardencoaching bij Equi Spirit wil ervaren of voor wie misschien nog een kleine drempel voelt om een persoonlijke sessie of workshop te boeken. Hoewel Ruth ook kinderen begeleidt, is deze kennismaking bedoeld voor volwassenen.


Je bent ingeschreven na betaling van het gevraagde bedrag op het volgende rekening nummer:

BE 74 0682 4962 7507 met als mededeling kennismaking + datum

Inschrijven en info: ruth@equispirit.be

 

Copyright © All Rights Reserved