Wat zijn de mogelijkheden ?

Groepsactiviteiten

Tweedaagse met overnachting: speciaal voor vrouwen

Zaterdag 14 september 9u tot zondag 15 september 17u

Zaterdag 12 oktober 9u tot zondag 13 oktober 17u

Deze tweedaagse staan we samen in voor de zorg van de dieren en vrouwen.

Tweedaagse met overnachting voor vrouwen: leer verbinden en voelen. Voor al die vrouwen die diep van binnen weten dat wij de makers zijn van onze wereld. Voor die vrouwen die voelen en dit voelen willen gaan inzetten als hun kracht. Voor diegenen die bewust Zijn hoog in het vaandel dragen. Voor die vrouwen die klaar zijn om in hun leiderschap te gaan staan en dit verder uit te dragen. Deze dagen duiken we diep in de wijsheid van ons lichaam om op schattenjacht te gaan. We ervaren ruimte en grenzen. Hoe ziet en voelt die extra gevoeligheid, dat geconnecteerd zijn? Hoe doen we dat zacht en tegelijk ook stevig en krachtig staan? Hoe kunnen we de verbinding met onszelf levend houden? Wat willen onze emoties ons vertellen en welke gedachte is er aan gekoppeld. Hoe leren we in groep af te stemmen op wat het moment van ons vraagt? We doen dit samen met een kudde paarden die ongelooflijk veel zin hebben om ons te begeleiden in het afstemmen op de flow van het leven, ons natuurlijk ritme en om vanuit dat ritme te handelen. Ons telkens terug brengen in dat NU.

Twee dagen samen leven met een kudde paarden met verwondering voor wat de dag en de kudde ons aanbied. Waarbij er geen vast programma is en we meegaan met datgene wat het moment van ons vraagt. We eten en slapen samen in groep. 

Mee brengen: matras en slaapzak, hoofdkussen, slaapgerief en toiletgerief, kledij en schoeisel aangepast aan het weer, die vuil en nat mag worden

Er zal een buitendouche voorzien zijn, lekker in de natuur. Gelieve biologische shampoo en zeep mee te brengen aub.

Je bent ingeschreven na betaling van het gevraagde bedrag op het volgende rekening nummer:

BE 74 0682 4962 7507 met als mededeling feel & heal plus datum

Gelieve bij inschrijving het gewenste weekend ook door te geven aub.

Prijs
€288

Non-verbale communicatie als verrijking van je wereld 

Zaterdag 9 november tot zondag 10 november telkens van 9.30u tot 16.30u

Zaterdag 7 december tot zondag 8 december telkens van 9.30u tot 16.30u

Dompel je twee dagen onder in de wereld van het paard en ervaar welke grote veranderingen dit bij jou teweegbrengt. En ontdek de wereld van het voelen en ervaren in je lichaam.

We leren contact te maken met ons lichaam en we leren luisteren naar wat het ons vertelt. Door ons te verbinden met ons lichaam leren we ook om te luisteren wanneer het ons vertelt dat het iets nodig heeft om zich goed te voelen. Bvb rust, ruimte, voeding, beweging,..

We leren alles over het begrip ruimte. Welke ruimte heb ik nodig om mij goed te voelen. Hoe neem ik mijn ruimte in. Hoe voelt dat als iemand in onze ruimte komt.

Eveneens leren we wat beelden/ ons denken in ons hoofd voor ons kunnen betekenen. En gaan we af toetsen of deze beelden correct zijn ofwel een angstgedachte van iets dat nog moet komen. We leren door onze ademhaling in te zetten dat we de energie van het hoofd terug naar het lichaam kunnen laten zakken en zo weer beter openstaan voor de communicatie die zich afspeelt in het lichaam (de non-verbale communicatie). 

We leren dus om ons denken, doen en voelen af te stemmen op elkaar zodat we heel duidelijk worden in onze communicatie. Deze houding straalt vertrouwen uit en is een mooi talent dat je kan inzetten in je verdere leven.

We leren deze vaardigheden in contact met de kudde en de anderen die meedoen.

Geen ervaring vereist!

Warme soep, thee en tussendoortjes inbegrepen. Lunch zelf mee brengen.

Je bent ingeschreven na betaling van het gevraagde bedrag op het volgende rekening nummer: 

BE 74 0682 4962 7507 met als mededeling echtheid is kracht + datum

We doen oefeningen zowel met als zonder paarden. Zowel ernaast als bij uitzondering er op.

Paarden leren ons om mee te gaan met het moment daarom kan het programma iets afwijken indien dit het gene is wat nodig is.

Door tot ontdekken wat jou lichaamshouding en de energie die je uitstraalt teweegbrengt bij anderen vergroot je jou zelfkennis, lichaamsbewustzijn en zelfvertrouwen.

Gelieve bij inschrijving door te geven welk weekend je wenst mee te doen aub. 

Meebrengen: aangepaste warme kledij, eventueel een dekentje, laarzen, extra kledij

Prijs
€250
Samen met een kudde paarden de diepte van jou lichaam induiken om datgene wat mag afsterven los te laten zodat er ruimte komt voor het nieuwe.

Zaterdag 28 september of vrijdag 1 november of zaterdag 23 november of zaterdag 14 december

De kudde en ik staan u bij om de pijntjes, die u belemmeren u met uzelf te verbinden, samen te transformeren. Zodat de verbinding met jou voedingsbodem steeds sterker en inniger wordt.

Vanuit eigen ervaring weet ik dat veel verslavingen en dwanggedachten volgen, komen vanuit een gemis aan verbinding. Verbinding met onszelf en met de aarde. Hoe meer pijn we transformeren naar kracht hoe meer je die verbinding gaat voelen en ervaren. Pijntjes, verslavingen en dwanggedachten verdwijnen zonder inspanning naar de achtergrond. Waarbij je heel duidelijk voelt dat dat bepaalt middel of die bepaalde gedachte jou niet meer dient. Je ervaart de vrijheid om te kiezen je aandacht te richten op datgene dat jou wel voed. 

Het enige wat dit van jou vraagt is een bereidheid om naar de pijn te kijken en je er mee te verbinden, zonder oordeel. Vanuit een onderzoekende houding leer je om observator te worden zodat het kan transformeren naar kracht.

In de voormiddag leren we om verbinding te maken met onszelf met het paard als spiegel. Dit proces spiegelt hoe we ons met onszelf verbinden.

In de namiddag gaan we hier dieper op in en zoeken verder naar datgene dat jou verhinderd om de verbinding te voelen. We gaan op stap met het paard om samen verbinding dieper te beleven.

Je bent ingeschreven na betaling van het gevraagde bedrag op het volgende rekening nummer:

BE 74 0682 4962 7507 met als mededeling Her Inner plus datum

Thee, water, soep, en tussendoortjes inbegrepen
 
Meebrengen: aangepaste kledij aan het buitenweer, laarzen, extra kledij, dekentje
 
Gelieve bij inschrijving de gewenste dag door te geven aub.
Prijs
€150

Zaterdag  21 december van 9 tot 16u.

Voor moeders en jonge dochters (onder de 15 jaar)

Wil jij graag is een dag doorbrengen met jou dochter? Een beetje quality time en jullie band versterken door samen zorg te dragen en leuke dingen te doen met de paarden. Waarbij jullie dochters hun talenten mogen delen met hun mama’s. Maw zij leiden die dag (uiteraard moet het ook goed voelen voor jullie ;-))
Wat doen we zoal die dag? We mesten samen de stallen. We borstelen en verzorgen de paarden. We leren rondstappen met een paard en misschien gaan we ook wel op een rug. We doen samen leuke spelletjes, meditatie,….. Geen vast programma. Just follow the flow. 
Meebrengen: aangepaste buitenkledij, laarzen, tok of fietshelm, lunch
 
Prijs
€88

Een natuurlijke en effectieve leider beschikt over verschillende talenten om zijn kudde ‘mee’ te krijgen. Je verbinden: met je Zelf en de andere, je intentie duidelijk zetten, met aandacht voor je ademhaling, het overzicht houden en tegelijk een zekere focus, jou vuur/dominantie inzetten als kracht, bijstellen, vertragen,….

Deze workshop gaan we samen op avontuur om de natuurlijke leider in jou geboren te laten worden.

Dit wordt een zeer actieve workshop waarbij we veel uittesten met verschillende paarden. Heerlijk om u warm te houden… hihi..

Wanneer: Zaterdag 30/11 van 9.30 tot 16.30u.
Geen ervaring met paarden vereist!

Kostprijs: 88€
Water, thee inbegrepen.

Meebrengen: aangepaste buitenkledij, laarzen, lunch

Inschrijven

Wauw. Zo veel verbondenheid gevoeld in zo'n korte tijdsspanne! Allemaal dames met zulke spirituele talenten en gaven. Zo veel emoties en indrukken om te delen met elkaar. Onze spirituele gids Ruth en haar wonderkudde...wauw....nooit gedacht dat dit weekend zo intens zou zijn. Ik heb enorm veel geleerd en veel spiegels gekregen waar ik mee aan de slag kan gaan.
Sophie
deelneemster
De workshop die ik volgde bij Equi Spirit was een ware verademing. Beladen onder de stress toegekomen en veel lichter na de 2-daagse. Door de talenten die Ruth bezit heb ik nieuwe inzichten opgedaan, geleerd hoe je met angst kan omgaan en er sterker door worden. Ik voelde mijn energie terug stromen. Deze workshop is niet vergelijkbaar met vele anderen, de belangrijkst factor is het talent van Ruth en haar begeleiding. Nu 2 weken later voel ik nog steeds de voordelen ervan en ben ik mij bewuster van mijzelf en de wereld rondom mij. Ik kan niet wachten tot er een vervolg komt. Dit is een aanrader voor iedereen.
Mia
Deelneemster