De krachtvrouwen van Equi Spirit

Feel, connect & heal your inner self in togetherness with horses.

Ruth D'haese

ruth en sherre

Waar ik warm van word is om aan volwassenen en kinderen te laten ervaren dat de magie voor de mogelijkheden van het leven niet stopt of weggaat maar dat je die magie heel levend kan houden in jezelf.

Mijn talent is dat ik jouw zorgen, pijn, angsten, woede en verdriet voel en dat ik jou begeleidt zodat je deze zelf kan helen en transformeren zodat je meer levensgeluk ervaart. Dit vanuit de intelligentie van je eigen lichaam.

Hoe ik dit doe is: ik begeleid u in het verbinden met uw eigen voedingsbodem (lichaam, emoties, gedachten, natuur en dieren) waarin je talloze mogelijkheden ontdekt die je vroeger misschien nog niet zag. Ik doe dit met de hulp van mijn kudde paarden en de natuur. Dit vraagt een bereidheid van jezelf om naar jezelf te kijken, in alle eerlijkheid. En een bereidheid om de wereld van de energie te ervaren via de intelligentie van het lichaam.

Dit is spannend, maar als je durft de angst daar rond te ervaren zodat ze kan transformeren dan beloof ik je dat je daarna een veel grotere vrijheid, innerlijke rust en zelfvertrouwen gaat ervaren.

Ruth is de bezielster van Equi Spirit en coacht zowel volwassen, kinderen als groepen.

Elina Vranckx

elinavranckx

Van jongs af aan ben ik gepassioneerd door paarden. Als je dan van je hobby je beroep kunt maken ga je bijna iedere dag met veel vreugde werken.

Door met, rond en tussen paarden te werken ontvang je kracht, energie en verbinding. Je krijgt voeling met jezelf en de wereld.

Ik sta in voor de verzorging van de kudde paarden en mensen.

 

Steffi De Greve

steffi

Als kind en als tiener heb ik jarenlang geworsteld met mezelf, mijn hooggevoeligheid en vele andere aspecten van het leven. Daarom volg ik een opleiding Orthopedagogie om kinderen met dezelfde en/of andere moeilijkheden te kunnen begeleiden.

Mijn sterkte is dat ik jouw kind goed kan aanvoelen en vanuit mijn eigen struggles en ervaringen kan begrijpen wat er in het hoofd van jouw kind omgaat. Ook leer ik elke dag enorm veel van mijn coach Ruth en de kudde, waarvoor ik heel erg dankbaar ben.

Waar mijn hart superblij van wordt, is om kinderen en tieners een toevluchtsoord te bieden waar ze naartoe kunnen voor plezier, ontspanning en een vleugje magie. Het is niet altijd makkelijk om te voldoen aan de verwachtingen en het ritme van onze drukke maatschappij. Soms hebben we gewoon nood aan een magische plek waar niets moet, alles mag en we weer in verbinding kunnen gaan met de rustbron in onszelf.

Dat ik deel mag uitmaken van Equi Spirit en mag samenwerken met deze prachtige kudde paarden, is voor mij een grote droom die uitkomt. Onder begeleiding van Ruth en de kudde sta ik in voor de kinderwerking. Met heel mijn hart zal ik dan ook zorg dragen voor jullie engeltjes en hen helpen (her)verbinden met hun eigen magie en innerlijke kracht.

Mauranne Brabants

Mauranne

Als jonge vrouw droom ik ervan om buiten te leven, onder de zon, de maan en de sterren. Ik droom van een wild buiten leven, omringd door kinderen, bloemen, kruiden, bomen, en paarden. 

Als kunst- en natuureducator heb ik het geluk om creatief en ‘outdoors’ te werken met schoolkinderen en gezinnen. Mijn inspiratie om kinderen en volwassenen te raken vind ik in het anders leren kijken naar de dingen. Met verfrissende activiteiten, inspirerende beelden en natuurlijke materialen stimuleer ik graag een open blik en een open geest.

Mijn hart licht op als ik in de ogen van kinderen hun creativiteit en zelfvertrouwen zie wakker worden. Werken met de paarden is sinds dit jaar mijn nieuwe leerschool. Ik leer van de kinderen, de jongeren, Ruth, de vrouwen in ons team en bovenal van de paarden.

Dankbaar ben ik hier terecht gekomen en toegewijd om de komende tijd bij te dragen aan wat er leeft in en rond de kudde.