De kracht van diversiteit ontdekken als inzet voor groei en voortbestaan van het geheel.

Het geheel is zo krachtig als de som van al haar delen.  

Hier bij Equi Spirit beschikken we over een zeer diverse goed samenwerkende kudde. En laat dat nou net onze kracht zijn.

Om mee te kunnen met de nieuwe tendensen in de bedrijfswereld en de snelheid waarmee alles veranderd, is het zeer belangrijk voor bedrijven om los te komen van oude, vastgeroeste structuren. Het is belangrijk dat zij leren om vloeibaar en flexibel mee te bewegen met de markt.

In onze in vakjes ingedeelde wereld, waar alles er hetzelfde moet uitzien, is er grote nood aan diversiteit. 

Elk mens wil zich graag nuttig voelen en het gevoel hebben dat hij een nodige bijdrage levert aan zijn omgeving, of dit nu in de persoonlijke- of werkomgeving is.

Equi Spirit biedt workshops aan voor bedrijven. Dit in de vorm van een 1 of 2 daagse workshops dit zowel voor teams als leidinggevenden. 

Eveneens is er de mogelijkheid om nadien in een persoonlijk groeitraject te stappen om jou unieke talent verder te ontwikkelen.

Ideaal voor teams die zichzelf willen versterken doordat elk teamlid zijn eigen unieke talent ontdekt. Er ontstaat meer begrip voor elkaars eigenheid, het team gaat beter ‘Samen’ werken, het persoonlijke levensgeluk wordt groter.  Zo voorkom je Burn-outs.

Via coaching, observatie en teamoefeningen verruimen we ons blikveld komt er meer inzicht zowel persoonlijk als in team.

Werk je in een team waar je de band tussen de teamleden wil versterken? Merk je dat jou team wel wat paardenkracht kan gebruiken? Is er nood aan een moment van rust en ruimte om van daaruit een nieuwe start te maken als team? Merk je dat een aantal teamgenoten uitgeblust raken? Wens je een bepaald thema uit te diepen binnen je team? Wil je als leidinggevende jou impact vergroten? Weet jij, als leider, dat je over verschillende kwaliteiten moet beschikken wil je een effectieve leider zijn?

Neem gerust contact met me op en ik stuur je een op maat gemaakte offerte. 

ruth@equispirit.be

Graag wil ik vermelden dat een deel van mijn opbrengsten gaat naar het geven van kwaliteitsvolle kinderkampen. Omdat kinderen de toekomst zijn. Hun een plek aanbieden waar ze volledig zichzelf kunnen zijn en zich verder ontplooien in hun uniek talent is iets dat ik al meer dan 10 jaar heel graag doe. Naar mijn gevoel spelen bedrijven een cruciale rol in de opleiding van kinderen. De overheid is te log om snel te veranderen. Bedrijven kunnen bijstaan in het klaarstomen van onze kinderen om mee te gaan met de snelheid waarmee alles veranderd.