Wat zijn de mogelijkheden ?

Groepsactiviteiten

Bij Equi Spirit kan jou schatje mee doen aan talrijke groepsactiviteiten. Er zijn driedaagse kampen, fundagen, moeder-dochter dagen.  Waarbij persoonlijkheidsontwikkeling het doel is. Met de kudde en de groep als oefenterrein. 

Behalve de zorg voor de dieren is er geen vast programma. Paarden leren ons om ons over te geven aan de flow van het moment. Onthaasten en zo een rustige leeromgeving creëren is een vereiste voor leerrijke ervaringen.

Van maandag 28 oktober tot woensdag 30 oktober telkens van 9 tot 16u. Tijdens deze driedaagse zorgen we als groep voor een kudde paarden. We mesten de stallen, verzorgen de paarden, doen allerlei leuke dingen zowel op als naast een paard. Andere talentvolle mensen delen hun talent ……

Meebrengen: aangepaste buitenkledij, laarzen, tok of fietshelm, lunch

Prijs
€135

Zaterdag 2 november van 9u tot 16u. Voor teens vanaf  +-11 jaar. Een ganse dag zorgen en groeien samen met een kudde paarden. We mesten de stallen, verzorgen de paarden, leren grondwerk en op de rug zitten. 

Meebrengen: aangepaste buitenkledij, laarzen, tok of fietshelm, lunch

Prijs
€55

Zaterdag 31 augustus of Zaterdag 5 oktober telkens van 9 tot 16u.

Wil jij graag is een dag doorbrengen met jou dochter? Een beetje quality time en jullie band versterken door samen zorg te dragen en leuke dingen te doen met de paarden. Waarbij jullie dochters hun talenten mogen delen met hun mama’s. Maw zij leiden die dag (uiteraard moet het ook goed voelen voor jullie ;-))
Wat doen we zoal die dag? We mesten samen de stallen. We borstelen en verzorgen de paarden. We leren rondstappen met een paard en misschien gaan we ook wel op een rug. We doen samen leuke spelletjes, meditatie,….. Geen vast programma. Just follow the flow. 
Meebrengen: aangepaste buitenkledij, laarzen, tok of fietshelm, lunch
 
Prijs
€88